Advertorial publiceren
Image default
Dienstverlening

Regionale zorgverzekeraar Overijssel en Gelderland

De verplichte basisverzekering zorgt ervoor dat noodzakelijke zorgkosten vergoed worden. De overheid bepaalt welke zorgkosten dat zijn. Zo is een behandeling bij de huisarts wel opgenomen en alternatieve zorg, zoals acupunctuur, niet. Maakt u gebruik van zorg die buiten de basisverzekering valt en wilt u een vergoeding ontvangen? Kies dan voor een aanvullend pakket of een losse tandartsverzekering. Woont u in Gelderland of Overijssel? Dan kunt u een zorgverzekering op maat afsluiten bij zorgverzekeraar Salland.

Gelijke premie basisverzekering

Salland biedt regionaal voordeel en maakt goede zorg voor iedereen toegankelijk. Wij accepteren u 100% bij het afsluiten van de basisverzekering, ongeacht uw leeftijd of gezondheid. Ook is de premie voor de basisverzekering bij ons voor iedereen gelijk.

Onze basisverzekering is een naturaverzekering. Dit houdt in dat we contracten sluiten met zorgverleners. Bezoekt u een zorgverlener waarmee we een contract hebben afgesloten? Dan hoeft u geen bedragen voor te schieten. Inmiddels zijn er goede afspraken gemaakt met meer dan 90% van de zorgverleners in de regio Salland.

Naast het aanbieden van zorgverzekeringen doet Salland meer. Denkt u dan bijvoorbeeld aan het initiëren en stimuleren van projecten die de regionale zorg naar een hoger niveau kunnen brengen.

Collectief voordeel

Salland heeft goede afspraken gemaakt met clubs en bedrijven in de regio over collectief verzekeren. Als uw bedrijf of vereniging zich heeft aangesloten bij Salland en u een collectieve zorgverzekering afsluit, profiteert u van interessante kortingen op zowel de aanvullende als tandartsverzekeringen.

Daarnaast zijn er mooie voordelen die voor alle verzekerden gelden. Kinderen tot de leeftijd van 18 jaar zijn gratis meeverzekerd. Heeft u een andere aanvullende verzekering dan uw partner, dan geldt voor de kinderen de aanvulling die het meest uitgebreid is.

Vind u het lastig te bepalen welke zorgverzekering het best bij u past? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers voor een adviesgesprek. U kunt bellen met (0570) 68 74 84.

https://www.salland.nl