Advertorial publiceren
Image default
Dienstverlening

Professioneel en veilig grote bestanden versturen

U kent het vast als ondernemer wel, u moet grote bestanden versturen. U ziet er tegenop, want het is een tijdrovende klus en dan is het maar de vraag of het allemaal in orde komt. Er is tegenwoordig wat betreft grote bestanden versturen heel veel mogelijk. Mooi voorbeeld is wel een programma als SecuDoc. was nooit eerder zo eenvoudig.

Grote bestanden versturen 

Nooit eerder was het versturen van grote bestanden zo eenvoudig

Met een dergelijk systeem is grote bestanden versturen gemakkelijk, en verstuurt u zomaar met gemak tot 100 GB. Bovendien kunt u de grote bestanden versturen in uw eigen huisstijl en kunt u kiezen voor een abonnement. U betaalt dan een vast bedrag per maand en bent dus niet een groot bedrag als investering kwijt. SecuDoc biedt daarnaast tal van geavanceerde mogelijkheden; zo kunt u een handtekening plaatsen bij ontvangst of als u een overdracht intrekt.

 

Al met een druk op de knop verstuurt u grote bestanden

Met een druk op de knop verstuurt u al grote bestanden, kiest u voor droplinks of een boemerang. U verstuurt met gemak grote bestanden tot 100 GB met de Autosend functie en doet zelf ondertussen iets anders. Door de bestanden in uw eigen huisstijl te versturen wekt u vertrouwen bij de ontvanger op. Bij registratie is altijd autocontrole en met droplinks bent u ook prima in staat om grote bestanden te ontvangen. U stuurt zo bovendien gemakkelijk een upload verzoek naar elke gewenste partij.

 

Veilig werken: mobiele apparaten worden ondersteund

Werken met een dergelijk programma is veilig. Inloggen bijvoorbeeld, kan pas na een twee-staps verificatie. U kunt het adresbroek aanpassen naar uw eigen wensen en de verschillende functies optimaal gebruiken. Ook mobiele apparaten worden door gebruik te maken van dit programma ondersteund. Nog een groot voordeel is dat u de bestanden prima kunt volgen en u ook al eenvoudig bepaalde (verkeerde) bestanden in kunt trekken.