Advertorial publiceren
Image default
Energie

LED LAMPEN IN MR16 VORM

MR16 LED lampen zijn een compatibele versie met behulp LED dioden in de spots. De meeste fabrikanten en leveranciers benadrukken het volgende voor MR16 LED: nu is de licht output op level van tientallen tot meer dan honderd lumen per watt. Dit in opzicht verslaat het de kwarts halogeen (~24lm/W), wolfraam gloeilamp (~15lm/W).

Het is “cool”: de uitvoer van LED infrarood straling, die het milieu opwarmt bevatten deze niet.

Het duurt langer: gemiddelde levensduur, zoals geciteerd door fabrikanten, is meestal 30.000-50.000 uur, afhankelijk van het product in kwestie.

Echter, er zijn nadelen voor deze nieuwe technologie van verlichting, en deze nadelen worden belangrijker in kleine en middelgrote formaten. Bijvoorbeeld, LED MR16 lampen zijn standaard slechts 50mm in diameter en 50 tot 80mm in hoogte.

Warmte Sinking: Het is cruciaal voor het afvoeren van warmte uit de buurt van LED’s omdat langdurige hitte de levensduur kan verkorten. Lokaliseren LED systemen in een geïsoleerde en relatieve kleine ruimte zal waarschijnlijk resulteren in verhoogde junction temperatuur en gedegradeerd prestaties, die alleen het geval voor MR16 LED systemen zijn.

LED-verlichting in het algemeen hebben de voordelen van cool uitgevoerd, eco-vriendelijke ontwerpen, lange levensduur (meestal rond de 30 000-50 000-uur) en hoog vermogen die LED ’s kunnen opereren zelfs 24/7. LED’s zijn niet gevoelig voor schokken of schokken, en werken ook bij lage temperatuur. De meest voor de hand liggende voordeel van LEDs is hun extreem lage consumptie van de macht. Aangezien LEDs 90% van de macht aan het licht converteren, ze aanzienlijk minder warmte uitstoten, en bedoel zeer weinig of geen brandgevaar in huizen.

http://www.leds-depot.nl/