Advertorial publiceren
Image default
Energie

Jouw ideale studentenbaan of job vind je in Nijmegen

 

 

Solliciteren of op zoek gaan naar een nieuwe job of een studentenbaan kan voor vele mensen een ware nachtmerrie zijn. Ze kunnen geen baan vinden of zijn zeer zenuwachtig wanneer ze effectief op sollicitatiegesprek mogen. Wanneer je in Nijmegen woont of in de omgeving daarvan, dan zal je na dit artikel gerustgesteld zijn. Vacatures vind je in deze regio meer dan genoeg en zenuwen heb je in deze sociale gemeente absoluut niet nodig!

 

Vacature callcenter Nijmegen

 

Wanneer je op een leeftijd komt dat je wat ouder begint te worden, dan geraken mensen soms vastgeroesd in hun baan. Ze vinden niet echt de uitdaging meer terug in hun baan maar durven niet op zoek te gaan naar een nieuwe omwille van hun leeftijd. Ze zijn bang dat ze niet meer aan een baan gaan geraken en blijven daarom maar in hun oude patroon zitten. Wel bij deze is er goed nieuws, een vacature Nijmegen vinden, zal zeker geen probleem zijn, ook niet voor mensen die al wat ouder zijn. De stad heeft regelmatig nieuw personeel nodig voor alle nieuwe projecten die zij regelmatig opstarten. Dit vereist mensen met ervaring waardoor oudere mensen vaak meer kans maken.

 

Studentenbaan callcenter omgeving Nijmegen

 

Een heel andere situatie is het zoeken van een studentenbaan. Maar wees gerust, ook die zijn er absoluut te vinden in Nijmegen. Denk maar aan het callcenter van BespaarUni in Nijmegen. Mensen betalen heel vaak te veel voor energie en BespaarUni wil mensen helpen om te kunnen besparten op energiekosten door hen nieuwe leveranciers voor te stellen. Om deze taak te verrichten hebben zij jonge en dynamische werknemers nodig die heel gemotiveerd zijn en absoluut zin hebben om te werken. Zij, van hun kant, houden hun personeel extra gemotiveerd door het zeer goede uurloon dat betaald wordt en de extra bonussen die worden uitgedeeld wanneer je een contract binnen sleept. Alsof dat niet genoeg is, delen ze ELKE maand ook nog eens leuke prijzen uit aan de best presterende werknemers. Motivatie genoeg, lijkt mij?

 

Fijne gemeente om in te werken

 

Of je nu op zoek bent naar een studentenbaan omgeving Nijmegen of naar een vaste job, het maakt al niet uit. Nijmegen staat erom bekend een sociale gemeente te zijn waarin het fijn is om te wonen en te werken. Er wordt geluisterd naar hun inwoners en ook in het bedrijfsleven wordt het personeel gehoord. Gaan kijken naar de vacatures in Nijmegen wordt dus aangeraden!

 

Kom je werken in ons Callcenter in Nijmegen?

 

Wij bieden:

Een goed salaris met bonussen voor elk verkocht contract.
Doorgroeimogelijkheden
Flexibiliteit, geef wekelijks zelf je planning door!
Persoonlijke ontwikkeling.
Training en coaching.
Een informele werksfeer met veel gezelligheid.
Vele leuke & gedreven collega’s.
Gratis koffie, thee, chocolademelk en soep tijdens het werk.

 

Wij zoeken:

Een goede motivatie en doorzettingsvermogen
Sociaal
Vlotte babbel
Klantvriendelijkheid
Flexibele instelling
Beheersing van de Nederlandse taal
Communicatief sterk
Een commerciële instelling
Iemand met ervaring in de horeca, winkel, callcenter of anders?
Iemand zonder ervaring? (Geen probleem, wij leren je alle gesprek en verkooptechnieken)
Je bent minimaal 16 jaar.
Deze baan kan worden ingevuld als studentenbaan, maar ook als vaste baan of bijbaan. Je bepaalt zelf je werkdagen, wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 21:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00

Reageer nu en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Of laat ons gelijk je telefoonstem horen en bel naar 0644228125

Bezoek onze website www.bespaaruni.nl

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Tijdelijk, Stage

Salaris: €10,00 tot €15,00 /uur

 

https://123vergelijkers.nl/