Advertorial publiceren
Image default
Bedrijven

Hoe herken ik een goede waterpijp?

Ze zijn steeds vaker te zien, de waterpijp. Iedereen ziet ze wel is voorbijkomen en het is een grote hype aan het worden. Regelmatig mensen die via social media filmpjes plaatsen van een shisha lounge. Een plek vol met waterpijpen, waarbij gerelaxed wordt. Maar wat is een waterpijp precies en hoe weet ik of ik een goede heb?

Ten eerste wat is een waterpijp? Een waterpijp is een instrument waarbij verschillende soorten tabak kunnen worden gerookt. Wat voornamelijk populair is dat naast tabak ook aromatiserende stoomsteentjes worden verhit en worden gerookt. Hierbij wordt het object in folie gedaan en op een kommetje gedaan. Dit wordt verwarmd en gaat stomen. Hierbij komt de rook vrij en dit wordt vermengt met water. Dit wordt uiteindelijk via flexibele waterpijp slangen naar boven gezogen waardoor de rook via de mond naar binnengaat. Doormiddel van afwisselende stoomstenen kan hierdoor optimaal wordt genoten.

Maar wat is nou de beste waterpijp? Aangezien er zoveel soorten waterpijpen zijn is het moeilijk om te zien welk soort het beste bij iemand past. Hierbij zijn er een aantal factoren die een rol spelen bij de prijs en kwaliteit van de waterpijp. Hierbij is het van belang hoeveel slangen er aan de waterpijp kunnen worden aangesloten. Een groep moet er toch wel minimaal vier hebben. Verder is het formaat van de waterpijp van belang voor grote en kleine gebruikers. Verder wordt er een kwaliteitslabel aan de waterpijp geplaatst waarbij de premium klasse duurder is dan de budget klasse. Sommige mensen hechten ook een waarde aan herkomst van de waterpijp, maar dit zal de prijs licht beïnvloeden. Als laatste is het erg van belang of de productiewijze handgemaakt of machinaal is geproduceerd. Aangezien handgemaakt veel luxer is en dus ook duurder. Alle soorten waterpijpen staan op de website premium-hookahs.nl en zijn hierin gespecialiseerd.

http://premium-hookahs.nl