Advertorial publiceren
Image default
Woning en Tuin

Eikenhouten tafel kopen? Maak het cirkeltje rond

Ok, dus je bent op zoek naar een mooie eikenhouten tafel. Goed idee, want eikenhout heeft voordelen die het uitermate geschikt maken voor de productie van meubels.

Het belangrijkste voordeel is dat een eikenhouten tafel stukken duurzamer is dan een tafel van goedkoper materiaal. Meubels van eikenhout kunnen wel tegen een stootje!

Een eikenhouten tafel is niet alleen duurzaam door de lange levensduur, ook voor het klimaat is eikenhout goed nieuws: tijdens de groei neemt een eik veel CO2 op uit de atmosfeer. Door een eikenhouten tafel te kopen draag je een steentje bij aan de strijd tegen klimaatverandering!

Eikenhout heeft een natuurlijke look. Daardoor geeft een eikenhouten tafel je interieur een prettigere uitstraling. En het mooie is: je kunt eikenhout in elke woonstijl kwijt. Van landelijk tot industrieel – en alles wat er tussen zit.

Een ronde eikenhouten tafel?

Dit artikel gaat echter niet over de voordelen van eikenhout, want die kende je al. Nee, we willen je op een ander punt attenderen, namelijk de voordelen van een ronde tafel. Vreemd genoeg zie je relatief weinig ronde tafels (van eikenhout of ander materiaal) bij mensen thuis. Waarschijnlijk is dat een gevalletje “onbekend maakt onbemind”, want een ronde tafel heeft een aantal troefkaarten die een rechthoekige of vierkante tafel niet heeft.

Prettigere sfeer

Een ronde eikenhouten tafel geeft je ruimte een prettigere sfeer. De ronde vorm doorbreekt de rechte lijnen en hoeken die in interieurs zo dominant zijn. Omdat ronde vormen natuurlijker aanvoelen, zorgt een ronde tafel voor een prettigere sfeer. Iedereen is wat meer relaxt.

Meer contact door een ronde tafel

Als je met zijn allen aan een ronde tafel zit, kun je iedereen veel makkelijker aankijken. Daardoor krijg je betere gesprekken en een sterkere connectie met je tafelgenoten.

Efficient plaatsgebruik

Door de tafelschikking kun je aan een ronde tafel meer mensen kwijt. Hierdoor kun je de beperkte ruimte efficiënter gebruiken. Omdat de ronde tafel niet tegen de muur staat kun je ook makkelijker rondom de tafel bewegen. Handig, bij het opdienen en afruimen.

Een ronde eikenhouten tafel op maat

Een ronde eikenhouten tafel heeft tal van voordelen. Maar welke moet je kiezen? Bij www.tafels99.nl hoef je niet te kiezen uit een beperkt aanbod. Vertel gewoon wat je wilt! Vertel ons de afmetingen, je favoriete onderstel, kleur en afwerking en de vakkundige meubelmakers gaan aan het werk. In de eigen meubelmakerij bouwen ze jouw perfecte tafel op ambachtelijke wijze.

Bezoek de site en laat ons weten wat je zoekt. Dan zorgen wij dat je binnen 15 werkdagen de eikenhouten tafel van je dromen in huis hebt.