Advertorial publiceren
Image default
Bedrijven

De handigste reisgadgets

Het ijs op de sloten is verdwenen en het zonnetje schijnt vandaag aangenaam. Dat kan maar een ding betekenen; we gaan de zomer tegemoet. Ook deze zomer zullen duizenden Nederlanders de all inclusive resorts in Turkije en Griekenland onveilig maken, staan we om zes uur ’s ochtends op in Spanje om een handdoekje bij het zwembad te leggen of staan we uren in de file om op de camping in Zuid-Frankrijk te komen. De vakantie is dus niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Om de vakantie toch weer een stukje beter te maken, bespreken we vandaag de leukste en handigste gadgets voor op vakantie.

 

Achteruitrijcamera camper

Zoals gezegd staan vele Nederlanders uren in de file om met de caravan of camper de campings in Zuid-Europa te bereiken. Doordeweeks rijdt vader in een normale Renault Twingo, maar nu wordt er van hem verwacht dat hij een camper die twee keer zo lang is als zijn Twingo door de Ardennen stuurt als een volleerde prof. Niet iedereen heeft zulk talent en dan kan een draadloze achteruitrijcamera goed van pas komen. Een achteruitrijcamera set zorgt ervoor dat je net even wat meer zicht hebt op het verkeer, waardoor die lange rit draaglijker wordt.

 

Tracker met bluetooth

Op vakantie wil je relaxed aan het strand liggen. Het zand op het strand kan echter een nare spelbreker zijn als je merkt dat je na een dagje strand je sleutels kwijt bent. Met een tracker met bluetooth kun je je sleutels altijd terugvinden als je je mobiel gebruikt. Uiteraard kan deze tracker ook aan je portemonnee of rugzak bevestigd worden. Zo hoef je nooit meer wat kwijt te raken.

 

Reiskussen

Slapen in de auto kan erg lastig zijn, maar niet met een reiskussen. Een reiskussen zorgt ervoor dat je altijd je hoofd ergens neer kunt leggen, ook als je in het midden zit. Zo hoeven de kinderen nooit meer ruzie te maken wie er aan de zijkanten mag zitten op de achterbank.