Advertorial publiceren
Image default
Dienstverlening

Autogarage Zwolle

Ik heb een probleem met mijn auto want de airco doet raar en er komt geen koude lucht meer uit de airco. Ik ga over 2 weken op zomervakantie met mijn gezin en we moeten zeker 2 dagen rijden naar Zuid Spanje. Hier is het al lekker 32 graden ongeveer en dus is een airco wel lekker als je door de warmte aan het heen rijden bent. Ik ben dus op zoek naar een autogarage Zwolle. Het moet wel een goede autogarage zijn die weten wat ze aan het doen zijn. De nodige ervaring vind ik ook wel belangrijk en dus ga ik zelf het internet op om naar autogarage Zwolle te zoeken en bij deze bedrijven ook een aantal recensies op te zoeken. We kijken heel erg uit naar onze vakantie en willen dat deze heel leuk wordt. We hebben deze trip al eerder gemaakt en we weten uit ervaring dat een airco hebben die werkt wel handig is als je door de warme binnenlanden van Spanje gaat rijden.

 

Autobedrijf Dingerink

Ik was dus aan het Googelen om autogarage Zwolle en na een tijdje research gedaan te hebben en de nodige vergelijkingen had uitgevoerd kwam ik terecht bij autobedrijf Dingerink. Dit is een bedrijf dat van alles doet met auto’s maar dus ook de airco’s kan repareren en vervangen. Dit zag er professioneel uit en ik maakte een afspraak. Ik moest de auto s ochtend afleveren en kreeg een leenauto om de dag door te komen. Einde van de middag kon ik mn auto alweer ophalen en was de airco gerepareerd.

 

De vakantie

We gingen gelukkig op vakantie met een airco en wat hebben we die vaak gebruikt zeg zo blij dat Dingerink het zo snel heeft kunnen repareren. Als er weer iets met mijn auto is ga ik er zeker weer heen. We hebben een geweldige vakantie gehad mede dankzij Dingerink.