Advertorial publiceren
Image default
Dienstverlening

Mediator Wageningen

Mediator Wageningen

Een paar maanden geleden hebben mijn man en ik besloten om na 12 jaar huwelijk een punt achter onze relatie te zetten. Dit was een gezamenlijk besluit; de laatste jaren zijn wij erg uit elkaar gegroeid en ging het niet meer om samen te blijven. Wij waren er allebei erg nuchter onder en hebben eerst zelf onderzoek op internet gedaan naar wat we moesten doen. We kwamen erachter dat het best een hoop was en hebben toen besloten om professionele hulp te vragen. Wij zijn dus op zoek gegaan naar een mediator in Wageningen en hebben toen Circles Mediation gevonden.

Goede hulp

In het eerste gesprek met de mediator heeft zij het hele proces duidelijk uitgelegd. Dit vonden wij beiden erg fijn, omdat je dan precies weet waar je aan begint. Wij hadden ook gelijk het gevoel dat er goed naar ons geluisterd werd en dat ze weet waar ze het over heeft. We waren zo tevreden over het eerste gesprek dat we meteen van start zijn gegaan met de mediation. Omdat het een gezamenlijk besluit was om te scheiden, was er gelukkig geen sprake van een vechtscheiding. Hoewel het natuurlijk af en toe wel emotioneel was; dat is ook begrijpelijk na 12 jaar huwelijk, maar de mediator heeft ons daar goed bij geholpen. Wij waren het redelijk snel over alles eens en wij zijn in gemeenschap van goederen getrouwd, dus alles ging gewoon door de helft. Omdat wij geen kinderen hebben, moest er alleen een convenant opgesteld worden. De mediator heeft goed naar ons geluisterd en alles duidelijk opgeschreven in het convenant.

Aanrader

Wij vonden de mediator erg fijn en duidelijk. Ik ben blij dat wij voor haar hebben gekozen en daarom  raad ik iedereen die in Wageningen woont en gaat scheiden zeker aan om gebruik te maken van de werkzaamheden van Circles Mediation.

http://www.circles-mediation.nl/mediator-wageningen/