Advertorial publiceren
Image default
Dienstverlening

Een beschadigd riool? Dit bedrijf is er voor rioolonderzoek in Breda!

Heeft u het idee dat uw riool is beschadigd? Geen paniek. Groeneveld Riooltechniek is er voor rioolonderzoek in de regio Breda. Het bedrijf is gespecialiseerd in riolen en kan alle problemen oplossen. Bovendien helpt Groeneveld Riooltechniek nieuwe problemen in de toekomst te voorkomen. Het bedrijf zal met behulp van een rioolcamera het rioolonderzoek in de buurt van Breda uitvoeren.

Rioolcamera

Een rioolcamera is een op zonne-energie werkende camerabus, waarmee de medewerkers van Groeneveld Riooltechniek snel en eenvoudig achter de oorzaak van uw rioolprobleem komen. De gegevens van de camera worden op een USB-stick opgeslagen, waardoor er een rapportage kan worden vastgelegd. De camera’s zijn klein en kunnen 360 graden draaien, waardoor ze overal makkelijk bij kunnen. Bovendien kunnen deze op afstand worden bestuurd. Ideaal dus voor een rioolonderzoek in de regio Breda.

Over het bedrijf

Groeneveld Riooltechniek is bijna 40 jaar geleden opgericht. Het begon als een klein, lokaal bedrijf, maar levert inmiddels diensten in heel Nederland. Het is daarmee een van de grootste rioleringsbedrijven in het land. In al die jaren heeft het bedrijf veel ervaring opgebouwd. Bovendien worden alleen de beste mensen aangenomen, die relevante diploma’s bezitten. Het bedrijf beschikt over meerdere VCA- en ISO-certificaten. Daarnaast heeft het een Erkend Leerbedrijf-certificaat. U kunt er dus vanuit gaan dat Groeneveld Riooltechniek de allerbeste kwaliteit biedt en de medewerkers vakkundig zijn.

Uitstekende service

Deze goede kwaliteit is ook nog eens betaalbaar, wat fijn is voor u als klant. Bovendien is het bedrijf erg snel. Het is 24/7 bereikbaar en zal zo snel mogelijk een medewerker naar u toe sturen die het rioolonderzoek in Breda komt uitvoeren en uw problemen zal verhelpen. Nog een voordeel: het bedrijf staat erg open voor uw input. Samen met u, de klant, overlegt het bedrijf over alle uit te voeren taken. Niets is Groeneveld Riooltechniek te gek. Dit vergt de nodige creativiteit, waar het bedrijf zeker niet aan ontbreekt.

https://www.riooltechniek.nl/