Advertorial publiceren
Image default
Gezondheid

Wat kan ik verwachten bij een psycholoog?

Een psycholoog  kan je helpen met alle soorten psychologische klachten. Dit kan variëren van een specifiek probleem bijvoorbeeld in het huwelijk of tussen ouder en kind, maar ook mindere specifieke klachten zoals angsten. Voor  hulp ,begeleiding of advies kan u bij behandeling Psycholoog Nootdorp terecht.

zoals  persoonlijke klachten, relatie gerelateerd, emoties, gezondheid, werk en sociale psychologie. De duur van een behandeling hangt van klacht tot klacht af maar ook is dit anders voor elke persoon . 1 afspraak bij je psycholoog duurt ongeveer 45 minuten. Je moet trouwens ook geen bang hebben dat wat hier besproken wordt, ooit  gaat doorverteld worden omdat  ze zich aan hun beroepscode moeten houden. Dit houdt in dat wat er  verteld wordt tussen cliënt  en psycholoog te allen tijde vertrouwelijk blijft.

Wat is de doelstelling nu en wat kan je verwachten bij een behandeling  bij een Psycholoog  Delft. Psychologen willen  cliënten  helpen zodat zelf uiteindelijk hun problemen kunnen oplossen en op welke manier ze dit kunnen doen.  Ze vertrekken dus van het standpunt dat je na deze behandeling je eigen keuzes kan maken.

Tijdens de gesprekken gaat de psycholoog samen met jou opzoek naar wat voor jou specifiek de beste manier is om je problemen en obstakels aan te pakken die je moet overwinnen om je doel te kunnen bereiken.   Zo een behandeling kan soms simpel zijn, hoopgevend  zijn maar hou er ook rekening mee dat sommige gespreken zeer zenuwslopend  of vermoeiend kunnen zijn.

Indien je in het begin van de gesprekken nog slecht voelt dan ervoor wanhoop dan zeker niet want dit  is een veel voorkomend geval  en is eigenlijk een goed voorteken.  Voordat de psycholoog met de echte behandeling begint gaat hij  eerste zoveel mogelijk informatie vergaren over jou die hij of zij moeten weten voor in de toekomst om het probleem op te lossen.

http://www.psychologiepraktijkjonkman.nl/