Taxiservice van de specialist zorgt ervoor dat iedereen de relaxstoelen kan bekijken

Als u een relaxstoel gaat kopen, wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat de relaxstoel volledig aan uw wensen voldoet. Hiervoor is het raadzaam om de stoel even in het echt te bekijken. Voor sommige mensen is dat niet makkelijk. Zo kan het voor ouderen of mensen in een rolstoel een hele expeditie zijn om even naar een showroom voor relaxstoelen te gaan. Daar hebben ze bij Pluijm Relaxstoelen iets op bedacht. Speciaal voor klanten die niet in de gelegenheid zijn om hun showroom te bezoeken, hebben ze een speciale taxi-service. Zij komen u met de taxi ophalen en brengen u persoonlijk naar de showroom. En heeft u op uw gemak de relaxstoelen en sta-op stoelen in de showroom bekeken? Dan brengen ze u gewoon weer thuis ook. Wat een service!

Relaxstoelen bieden het ultieme comfort

Comfort staat bij Pluijm Relaxstoelen centraal. Dit bedrijf is een echte expert op het gebied van heerlijk en ontspannen zitten. Ze verkopen relaxstoelen in verschillende modellen die stuk voor stuk heerlijk zitten. Ook hebben zij relaxstoelen met sta-op-hulp in hun assortiment. Elke relaxstoel heeft zo zijn eigen comfortfuncties en kunt u ofwel manueel of wel door motoren verstellen. Heerlijk achteroverleunen in de stoel en met de voetjes omhoog, een relaxstoel biedt u er alle mogelijkheid toe. Wij stellen voor om de comfortabele stoelen van Pluijm Relaxstoelen gewoon eens te gaan uitproberen. Wedden dat u er niet meer uit op wil staan?

Persoonlijke begeleiding bij aankoop van relaxstoelen

Een specialist in relaxstoelen heeft een erg groot aanbod van heerlijke stoelen. Maar hoe maakt u uit dit grote assortiment de juiste keuze? Bij het kopen van een relaxstoel is het belangrijk om erop te letten dat hij optimaal comfort biedt. Daarnaast wilt u natuurlijk ook dat de stoel precies bij de rest van uw huis past. Kunt u wel wat advies gebruiken? Dan is het een goed idee om eens naar de showroom van Pluijm Relaxstoelen te gaan. Daar vindt u namelijk echte specialisten als het om relaxstoelen gaat. Dankzij hun vakkundige advies, zal u ongetwijfeld nog jarenlang genieten van uw nieuwe relaxstoel.