Serveer iets speciaals met hèt catering bedrijf

Heeft u binnenkort een personeelsfeest, trouwfeest of een familiefeest gepland waar u op zoek bent naar catering in omgeving Oosterhout? Het is altijd een uitdaging om iets speciaals te regelen wat betreft de catering. Misschien heeft u wel een reünie waarbij u iets speciaals wilt serveren. Dan kunt u bij het culinaire catering bedrijf van Baans Catering terecht. Deze catering uit Oosterhout tilt de wereld van catering naar een hoger niveau door hapjes, buffetten en zelfs walking dinners te verzorgen met culinaire gerechten. Niet alleen bitterballen of blokjes kaas, maar ook Ardennerham met meloen, mosselen in kruidensaus of een haring met een uitje. Alles wordt volledig door de cateraar verzorgd en uw gasten zullen wat eten betreft in ieder geval niets te wensen hebben.

Lijkt een walking dinner u leuk om te doen? Het catering bedrijf in Oosterhout regelt het

Heeft u wel eens een walking dinner ervaren? Deze unieke culinaire beleving zal goed in de smaak vallen bij uw medewerkers of gasten. Door een walking dinner te organiseren bij een catering bedrijf kunnen werknemers én elkaar beter leren kennen, wat de samenwerking binnen uw organisatie ten goede komst, én ze ontdekken meteen de stad. Baans Catering is een catering bedrijf in Oosterhout en organiseert op aanvraag walking dinners in bijvoorbeeld Breda. Het diner wordt genuttigd op diverse unieke locaties in de stad en evenals de locaties, zijn ook de geserveerde gerechten uniek en van een niveau dat boven de concurrentie uitstijgt.

Verschillende soorten buffetten bij een catering bedrijf bestellen

Heeft u bijvoorbeeld een vergadering rond etenstijd gepland? Een makkelijke manier om een grote groep mensen van eten te voorzien is catering voor uw bedrijf bij Baans Catering. Is het dan wel speciaal? Wel als u uw buffet laat verzorgen door Baans Catering in Oosterhout! Hier kunt u kiezen uit verschillende buffetten zoals een oosters, Frans, Amerikaans of lekker Hollandsbuffet. Wilt u zelf wat meer uw vinger in de pap hebben, dan is het ook mogelijk om bij dit catering bedrijf een buffet naar eigen inzicht samen te stellen. Bij deze catering in Oosterhout is het eten altijd vers en desgewenst kan het zelfs ter plekke voor u en uw gasten worden bereid.