Ontdek de steden tijdens een rondreis langs de oostkust van Amerika

Hou je van shoppen? Bezoek dan eens ‘The Big Apple’, New York. Ben je meer van de natuur? Bezoek dan de Niagara Falls of de Green Mountains. Je maakt het allemaal mee tijdens een rondreis langs de oostkust van Amerika. Bij aankomst in New York loop je over Time Square, bezoek je het Vrijheidsbeeld en The Metropolitan Museum of Art. Wil je echt tot rust komen in een groene omgeving? Breng dan een bezoekje aan de Green Mountains. Oftewel, een onvergetelijke vakantie tot in de puntjes verzorgd door American Vacation, dé specialist voor een rondreis door Amerika, bijvoorbeeld Florida.

Wat te doen tijdens een rondreis door Florida

Wanneer je in Florida bent, zal er genoeg te zien en te doen zijn. Walt Disney World bijvoorbeeld, biedt genoeg vertier voor twee dagen. Hier vind je twee Disney waterparken, Disney Springs met een restaurant, winkels, clubs, live amusement en oneindig veel recreatiemogelijkheden. Zeker wanneer je met het gezin op vakantie gaat is dit echt een aanrader! Heb je altijd al eens met dolfijnen willen zwemmen? Snorkel tussen duizenden tropische vissen, dolfijnen en roggen in Discovery Cove. Ontspan op het strand en voer exotische vogels. Tijdens je indrukwekkende rondreis door Florida, Amerika eindig je in Miami waarna je weer terug naar Nederland of België vliegt.

Een rondreis door het westen van Amerika met de auto of camper

Laat je droom uitkomen en boek een rondreis westkust Amerika bij American Vacation! Het is nu of nooit! De Amerikaanse westkust heeft zoveel te ontdekken. Rijd over de Scenic Route 12 en zelfs een stukje over de legendarische Route 66. Bij aankomst van bestemming huur je een auto waarmee je tijdens je rondreis door Amerika de omgeving gaat verkennen. Uiteraard is het ook mogelijk om een camper te huren. Tijdens de rondreis door het westen van Amerika kom je langs prachtige plekken zoals het Yosemite National Park, wat maar liefst 3000 vierkante meter groot is en adembenemende watervallen heeft. Een bezoek aan de Grizzly Giant, mag ook zeker niet ontbreken. Na al het mooie natuurschoon eindigt je rondreis in het bruisende Las Vegas of reis je door naar Florida.