Advertorial publiceren
Image default
Zakelijke dienstverlening

Online een desinfectiepaal met dispenser bestellen direct vanuit de groothandel

Op zoek naar een mobiele desinfectiepaal met dispenser? Bij groothandel Desinfectie-Paal B.V. bestelt u eenvoudig online de door u gewenste desinfectiepaal. Zo verbetert u snel de handhygiëne binnen uw bedrijf en voorkomt u de verspreiding van virussen. Dit zorgt niet alleen voor een veiligere werkplek voor uw medewerkers, maar ook gasten of klanten ervaren een veiliger gevoel wanneer ze bij uw bedrijf te gast zijn. U verbetert uw imago met een desinfectiepaal en kunt er zelfs een mooi reclamemiddel van maken. De palen kunnen namelijk gepersonaliseerd worden met uw logo. Er zijn verschillende modellen in verschillende prijsklassen beschikbaar en u kunt kiezen voor een huisstijlkleur.

Hoe werkt de desinfectiepaal?

Een mobiele desinfectiepaal is praktisch, omdat deze makkelijk te verplaatsen is. U kunt de paal meenemen naar een beurs of evenement en snel van de ene naar de andere ingang verplaatsen wanneer dit nodig is. De desinfectiepaal met dispenser uit de groothandel werkt automatisch. Dit betekent dat u alleen uw hand onder de dispenser hoeft te houden en vervolgens krijgt u precies de juiste hoeveelheid desinfectiegel. Klanten hoeven de paal dus niet aan te raken, wat hygiënisch verantwoorder is. Zelf kunt u de dispenser eenvoudig bijvullen wanneer de desinfectiegel bijna op is en ook het schoonhouden van de paal is een fluitje van een cent.

Gepersonaliseerd ontwerp

Wilt u de paal omtoveren tot een heuse reclamemiddel? Desinfectiepalen met dispenser uit de groothandel Desinfectie-Paal B.V. kunt u laten personaliseren. Dit betekent dat u bijvoorbeeld een huisstijlkleur kiest voor de paal en er een logo of slogan op laat drukken. U kunt dit eenvoudig doen in de webwinkel, waar u precies ziet welke palen er beschikbaar zijn. Wanneer u tijdelijk een desinfectiepaal nodig heeft, kunt u ook een desinfectiepaal met dispenser huren in de groothandel. Zo hoeft u geen investering in een paal te doen die u niet langdurig gaat gebruiken.