Advertorial publiceren
Image default
Woning en Tuin

Led GU10 spots dimbaar

Voor al uw verlichting unt u terecht bij led-inbouwspots.nl. Een ruim assortiment aan zuinige led lampjes en spots in alle soorten en maten. Deze maand zijn alle GU10 spots in de aanbieding.

 

De led GU10 spot

De GU10 spot is zonder twijfel de meest voorkomende spot in Nederland. De led GU10 spot heeft twee pinnen aan de onderkant die u in de fitting kunt draaien. Deze spots worden veel gebruikt omdat ze eenvoudig te plaatsen zijn. Halogeenspots met een GU10 fitting gaan echter vaak kapot. Dit is met led spots minder het geval. Led spots zijn namelijk robuuster en kennen een veel langere levensduur. Dit is natuurlijk niet het enige voordeel van het vervangen van uw GU10 spotjes. Led spots zijn namelijk ook een stuk zuiniger dan uw traditionele GU10 spotjes. Hierdoor kunt u de komende jaren vele euro’s op uw stroom besparen.

 

Verschillende soorten led GU10 spots.

Bij led-inbouwspots.nl vindt u verschillende soorten led GU10 spots in de bekende  maten zoddat u de spot direct in uw inbouwarmatuur kunt plaatsen. Deze inbouwarmaturen kunt u natuurlijk ook bij led-inbouwspots.nl bestellen. Hieronder vind u een opssomming van de verschillende soorten led GU10 spots.

  • Dimbare led spot. Een paar Gu10 spots zijn dimbaar.
  • COB spots. Dit zijn extra warme led spots voor sfeertoepassingen.
  • SMD ed spots. Dit zijn voordelige led vervangers met warmwit licht.

 

Stap ook over op zuinige led spotjes en begin vandaag nog met energie besparen! In de webshop van Led-inbouwspots.nl vind u meer dan 200 producten op het gebied van led verlichting. Naast vele led lampen en spots vindt u hier ook de nodige accessoires voor uw verlichting. Hierbij kunt u denken aan dimmers, trafo’s en schakelaars. Deze producten kunt u eenvoudig via de website bestellen en vooruit of achteraf betalen.

http://www.led-inbouwspots.nl/spots/