Advertorial publiceren
Image default
Dienstverlening

Krijg inzicht in je kernkwaliteiten met de coaching en training van Je Bent Meer

Ieder individu heeft bepaalde doelen en uitdagingen in het leven. Aan jou de taak om deze uitdagingen aan te gaan. Investeer in je persoonlijke ontwikkeling en bereik meer in het leven. Loop je tegen dingen aan of wil je bepaalde vaardigheden verbeteren, dan kan Je Bent Meer je daar bij helpen. Je Bent Meer maakt persoonlijke groei leuk en inspirerend.

Je Bent Meer kan je helpen het volgende te bereiken:

-Gezonde grenzen stellen en kiezen voor je eigen belang

-Het effect van je communicatie vergroten

-Van jezelf houden

-Je leven vormgeven zoals je dat zelf wil

-Je innerlijke kracht ontdekken om doelen te halen

-Minder stress ervaren

Loop je tegen problemen aan? Volg een workshop bij Je Bent Meer

Bij Je Bent Meer ben je op het juiste adres voor workshops op persoonlijk en zakelijk gebied. Bij persoonlijke coaching kun je denken aan stress coaching of conflictbemiddeling. Daarnaast bieden we diverse vormen van zakelijke coaching aan. Denk aan persoonlijk leiderschap, business coaching of teamcoaching. Deze vormen van coaching zijn erg geschikt voor iedereen die zich op zakelijk gebied wil ontwikkelen.

Ook kun je bij Je Bent Meer diverse trainingen volgen. Kies bijvoorbeeld voor de workshop Effectief Communiceren, waarin je leert om helder en doelgericht te communiceren. Daarnaast is er de workshop ‘Kernkwaliteiten’ en de trainingen Body & Mind Language en Mindfulness. De workshops en trainingen zijn ideaal als je meer inzicht wil krijgen.

Wij dagen je uit om de uitdaging aan te gaan, waarbij jouw eigenheid centraal staat. Neem nu contact met ons op.

http://www.jebentmeer.nl/