Advertorial publiceren
Adverteren

Klanten vertellen

The Review Company kiest er voor om bedrijfsvideo’s een hele andere invulling te geven dan de standaard bedrijfsvideo’s, zij kiezen er voor om de klanten te laten vertellen in plaats van het bedrijf zelf. Een hele andere manier van informatie geven: veel eerlijker en oprechter, want het komt van de klant uit en niet van het bedrijf zelf.

Hoe gaat The Review Company te werk?

The Review Company vindt het belangrijk dat de klanten hun mening geven over het bedrijf of het product in plaats van dat het desbetreffende bedrijf dat zelf doet.  Op deze manier wordt de video minder saai en een stuk geloofwaardiger. Klanten zien op de video wat ze willen zien en ze horen wat ze willen horen, namelijk: de waarheid. En wie kan de waarheid beter geven dan de klanten die ervaring hebben met het bedrijf of het product. The Review Company zoekt de klanten uit en zorgt ervoor dat alles dat nodig is in de video wordt verwerkt en laat al het overbodige achterwege. 

Interesse in The Review Company

Mocht je interesse hebben in het (laten) maken van zo’n bedrijfsvideo dan kun je altijd bij ons terecht. Op de site van The Review Company is genoeg informatie te vinden, maar we willen er altijd nog meer over vertellen en met je mee denken. Het doel van The Review Company is dat er een gaaf en eerlijke video wordt geproduceerd die net even anders is dan alle standaard bedrijfsvideo’s.

 

Gerelateerde artikelen

Teambuilding in een bedrijf

Succes en strategie gaan hand in hand