Geniet van lekker weer in de zomer op het terras van het Pannenkoekenhuis in Brabant

De zomer komt er weer aan! Zodra het lekker weer is in Nederland, willen we hier natuurlijk direct van genieten. Binnen eten is er niet meer bij! Wilt u een keer lekker uit eten, maar wel heerlijk kunnen genieten van het lekkere weer? Bij Hèt Pannekoeckershuys vindt u een uitgebreide menukaart. Het grote voordeel? De pannenkoekenspecialist beschikt over een ruim terras waar u heerlijk kunt vertoeven. Voor de kinderen is er genoeg te beleven in de grote speeltuin of op het fijne buitenterrein en ook volwassenen kunnen heerlijk genieten. En valt er dan toch een drupje regen? Het restaurant van het pannenkoekenhuis in Brabant is ook erg gezellig.

Diverse leuke buitenactiviteiten bij het Pannenkoekenhuis in Brabant

Heeft u al een leuke activiteit in gedachten die u met uw kinderen, familie of vrienden wilt gaan doen? Wilt u lekker buiten bezig zijn én genieten van heerlijk eten? Dan is het een idee een van de outdoor activiteiten van Hèt Pannekoeckershuys te ondernemen. Bij dit pannenkoekenhuis in Brabant boekt u gemakkelijk verschillende arrangementen, zoals een Wandeldag of Koeckersgolf, of u huurt een step of fiets om de omgeving te verkennen. Ter afsluiting geniet u uiteraard van een heerlijk diner in het pannenkoekenhuis van de specialist in Brabant. Hier vindt u een uitgebreide menukaart met pannenkoeken in diverse soorten, maten en vormen, geschikt voor jong en oud.

Pannenkoekenhuis in Brabant met grote speeltuin voor kinderen

Voordelig uit eten met kinderen bij een plek waar ook zij wat lekkers van de menukaart kunnen kiezen? Laat ze smullen van een zoete of hartige pannenkoek bij Hèt Pannekoeckershuys, een leuk en gezellig pannenkoekenhuis in Brabant. Hier vindt u een ruim restaurant mét terras in een gezellige omgeving. Terwijl de ouders heerlijk ontspannen en genieten van een hapje en drankje, kunnen de kinderen uitgebreid spelen in de grote speeltuin. Zo zijn er trampolines, springheuvels, klimrekken, glijbanen, zandbakken en nog veel meer. Kinderen zullen zich bij dit pannenkoekenhuis in Brabant dus niet snel vervelen! Zijn de kinderen klaar met spelen? Dan geniet u samen van onze uitgebreide kaart met de lekkerste pannenkoeken.