Advertorial publiceren
Bedrijven

EOS kopen doe je hier

EOS is een blockchain platform ontworpen om verticale en horizontale schaling van gedecentraliseerde toepassingen mogelijk te maken. Dit platform biedt accounts, authenticatie, databases en asynchrone communicatie.

De daaruit voortvloeiende technologie is een blockchain die de mogelijkheid biedt om: te schalen naar miljoenen transacties per seconde, transactiekosten elimineert en zorgt voor een snelle en eenvoudige implementatie van gedecentraliseerde toepassingen.

EOS zal het eerste blockchain platform zijn die handelsbeurzen, sociale netwerken, betaling processors of elk ander systeem kan ondersteunen. EOS lost daarnaast ook het grootste probleem met de blockchain (en traditionele betaalmethodes) op, het aantal transacties per seconde:

Bitcoin: 3 (transacties/sec)

Ethereum: 30 (transacties/sec)

Visa/Mastercard: 20 000 (transacties/sec)

Facebook: 52 000 (transacties/sec)

Stock Market: 100 000 (transacties/sec)

Amazon Web Services: 1 000 000 (transacties/sec)

EOS: “miljoenen” (transacties/sec)

EOS kopen bij Bitvavo

Cryptocurrency kopen online doe je natuurlijk altijd bij Bitvavo. Bitvavo biedt een enorm gebruiksgemak. Normaal gesproken is er een aparte wallet vereist voor iedere cryptovaluta. Bitvavo beheert deze voor je en slaat deze op in offline portemonnees.

Deze zijn afgesloten van het internet en daardoor niet te hacken. Alleen de belangrijkste personen binnen het bedrijf hebben toegang tot  deze offline opslaglocatie.

Gerelateerde artikelen

Niet alle klanten zijn gelijk

Hoe upload ik mijn website

Het doen van een sapkuur