Enkel asbest golfplaten laten verwijderen of een heel bedrijfspand renoveren?

Weet u niet of u alleen de asbest golfplaten moet verwijderen of een heel bedrijfspand moet laten renoveren? Een specialist zoals Elegast helpt u graag met deze keuze. U bent ervan verzekert dat uw bedrijfsgebouw door zo’n renovatie stijgt in waarde en levensduur. Gaat u voor een fraaie upgrade van uw gevel? Of is juist het dak toe aan de nodige renovatie? De specialist is op dit gebied ook de juiste partij voor u. Indien nodig, worden asbesthoudende golfplaten zorgvuldig gedemonteerd en vervangen. Zo heeft u maar één partij nodig voor de volledige renovatie van uw dak en/of gevel!

Een bedrijfspand renoveren; laat asbest golfplaten verwijderen

Een dak is een kwetsbaar gedeelte van een pand. Door weersomstandigheden is het soms onvermijdelijk om een bedrijfspand te laten renoveren. Begrijpelijk is dat u af en toe eens een check uit wilt voeren op het dak. Of heeft u al een aantal lekkages gesignaleerd of een stormschade opgelopen? Dit is een vervelende zaak en wilt u graag laten verhelpen met hulp van de specialist. Laat dan een kosteloze en vrijblijvende inspectie uitvoeren. Constateert de expert de nodige slijtage, lekkages of asbesthoudend materiaal; dan ontvangt u een passend advies om uw bedrijfspand te renoveren. U bent ervan gegarandeerd dat uw renovatie vlekkeloos verloopt.

Een dagelijkse waterdichte oplevering als u uw bedrijfspand gaat renoveren en asbest golfplaten laat verwijderen

Of u nu uw gehele pand wilt laten aanpakken of alleen voor gevelrenovatie door Elegast kiest: een waterdicht pand is een vereiste. Is zit natuurlijk niet te wachten op lekkages. Tijdens een renovatie die u laat doen door een echte vakman, heeft u deze garantie. Heeft u er al eens over nagedacht? Uw productieproces heeft een beperkt overlast en uw goederen beschadigen niet. Zo draait u geen onnodige verliezen. Zodra er een deel van het asbesthoudende dak verwijderd wordt, zorgt het deskundige team dat het deel van het nieuwe dak meteen gemonteerd wordt. Door een strakke planning die nageleefd wordt heeft u zelf geen omkijken naar de renovatie. U kunt tijdens de renovatie een team verwachten, gespecialiseerd in het verwijderen van Eternit asbest golfplaten.