Welke Acana brokken passen perfect bij uw viervoeter?

Wist u dat veel producenten van de brokken die u dagelijks aan uw hond geeft vulmiddel gebruiken? Dit bestaat uit producten die uw hond niet nodig heeft, zoals tarwe en graan. Toch bestaan deze brokken voor meer dan de helft aan producten zonder voedingswaarde. Zo mist uw hond belangrijke voedingswaarde. In de brokken van Acana zit altijd minstens 50% vlees of vis. U kiest zelf de samenstelling, het vleesgehalte en de soort brokken voor uw hond. Zo weet u zeker dat de voeding het best aansluit op de behoeften van uw hond. Brokken van Acana bestelt u eenvoudig en snel online bij Acana, de specialist voor al uw biologische en duurzame hondenvoeding.

Acana brokken voor iedere soort hond

Het merk Acana staat bekend om het uitgebreide assortiment brokken dat zij hebben. Dit merk is beschikbaar voor iedere hondensoort en koopt u bij Dogline. Hier vindt u een ruim assortiment met verschillende soorten hondenvoer en andere benodigdheden voor uw trouwe vriend. Heeft u een nieuwe pup in huis? Kies dan voor de Acana Heritage Puppy & Junior brokken. Deze zijn voorzien van drie soorten eiwitrijk vlees. Heeft uw hond allergieën voor bepaalde vleessoorten? De Acana Pacifica brokken bestaan voor het grootste gedeelte uit vis. Perfect als uw hond een speciaal dieet volgt. In het ruime assortiment van Dogline vindt u altijd de Acana brokken die aansluiten op de behoeften van uw hond.

Een voedzaam eetpatroon voor uw hond met Acana brokken

U wilt graag de beste voeding voor uw trouwe viervoeter, maar dit is soms lastig te vinden. In het uitgebreide assortiment van Dogline vindt u onder andere brokken van Acana. De brokken van dit merk zijn op biologisch verantwoorde manier geproduceerd. De basis deze hondenbrokken is eiwitrijk, omdat honden in de natuur ook voornamelijk op basis van eiwitten eten. Het vlees in de Acana brokken is afkomstig van dieren die op een duurzame manier zijn gefokt. Kortom, als u kiest voor dit merk, maakt u een verantwoorde keuze voor zowel uw hond als het milieu. Acana biedt voor ieder ras, leeftijd en conditie een passende productlijn van brokken met duurzame ingrediënten.