De specialist in onderhoud aan occasions in Venlo en omgeving

Moet uw auto binnenkort weer naar de garage voor de APK-keuring? Reparatie en onderhoud bij Auto Lenders is altijd een goed idee. Zij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van grondige APK-keuringen. Zo heeft u maar liefst 24 maanden garantie op arbeidsloon en onderdelen wat erg uniek is in de automobielbranche. Naast de standaard service op occasions bij het garagebedrijf nabij Venlo biedt het bedrijf drie aanvullende garantie- en servicepakketten. U heeft keuze uit een pakket met of zonder grote of kleine onderhoudsbeurt en 6 of 3 maanden BOVAG-garantie.

Huur een skibox voor een van de occasions in de omgeving van Venlo

Neemt u altijd uw eigen ski’s of snowboard mee naar de sneeuw? Hiermee gaat u natuurlijk voorzichtig om. Schaft u daarom een snowbox aan waar alle materialen in passen. Deze monteert u eenvoudig op het dak van uw auto. Wilt u de dakkoffer voor één dag, meerdere dagen of een paar weken huren? Uiteraard is het ook mogelijk om een dakkoffer aan te schaffen zodat u elke wintersport verzekerd bent van een goede transport van uw materialen. De dakkoffers zijn geschikt voor zowel occasions als nieuwe modellen en staan garant voor een veilige reis vanuit Venlo of een andere stad naar het wintersportgebied

Uitmuntende service bij reparatie van occasions bij het garagebedrijf nabij Venlo

Is uw auto in reparatie en moet u ergens naartoe waar u alleen met de auto heen kunt? Dan zorgt Auto Lenders toch voor een leenauto? Wilt u naar een bestemming in de buurt van de garage in Venray? Dan is het ook mogelijk om een fiets te lenen. De uitgelezen kans om de omgeving van Venray te verkennen op de fiets. Ziet u geen mogelijkheid om naar de garage te komen, maar is uw auto wel toe aan reparatie? Geen probleem. De monteurs komen de auto bij u thuis of op het werk halen en na reparatie terugbrengen. Uiteraard beschikt u ook over de mogelijkheid om in de showroom te wachten en een kijkje te nemen tussen alle occasions in de buurt van Venlo.