De gaafste coverbands

Ga je een feest geven en zit je eraan te denken om een coverband te huren, dan ben je bij Evenses aan het goede adres. Dit artiestenbureau heeft een speciale bandzoeker, die met jouw wensen rekening houdt en de perfecte match vindt. 

Verschillende soorten

Er bestaan verschillende soorten coverbands, zo heb je een allround coverband, een rock ’n roll band of een tribute band.Kies je voor een coverband dan kan je uitgaan van een avond vol met grote hits van allemaal bekende artiesten. Ook zijn er bij Evenses Nederlandse artiesten te boeken als dat je voorkeur heeft. 

Professionaliteit en advies

Alle artiesten zijn enorm professioneel en zorgen ervoor dat niemand aan de bar kan blijven staan, maar dat alle voetjes van de vloer gaan. Mocht je interesse hebben in een van onze coverbands dan kan een van event managers van Evenses je adviseren over welke mogelijkheden er zijn en wat zij jou zou aanraden. Er is natuurlijk een groot verschil of de coverband op een bedrijfsevenement moet optreden of bijvoorbeeld op een bruiloft. 

Contact

Wil je meer informatie over onze coverbands of misschien over andere diensten die wij verlenen, neem dan gerust contact met ons op. We leggen graag alles aan je uit.