Advertorial publiceren
Gezondheid

De elektrische sigaret als vervangmiddel voor de sigaret

Tegenwoordig zijn de elektrische sigaretten helemaal in. In Nederland maken veel mensen gebruik van deze elektrische sigaretten. Mensen willen graag hun geld besparen en gezonder leven. Dit kan worden bewerkstelligt door middel van de elektrische sigaretten. Ze zijn goedkoop, gaan langer mee dan een gewone sigaret en het is beter voor je gezondheid.

Dampen

Het roken met de elektrische sigaret wordt ook wel ‘dampen‘ genoemd. Wanneer je inhaleert rook je geen teer en gifstoffern die de normale sigaret wel bevat maar rook je gedampte vloeistof. De vloeistof kun je in verschillende smaken kopen dus kies wat je lekker vindt. De vloeistof wordt verdampt door de warmte en dat is hetgene wat je inhaleert. Het is dus eigenlijk waterdamp met een smaakje. Je kunt het ook vergelijken met een waterpijp, dit is in principe hetzelfde idee. Tevens helpt het je dus ook nog is om te stoppen met roken omdat de behoefte aan nicotine afneemt als je langdurig gebruik maakt van de elektrische sigaret. Er zijn veel voordelen aan de elektrische sigaret. Ten eerste is het vele malen goedkoper dan de normale sigaret. Daarnaast is het gezonder, want je krijgt meer lucht, meer energie en geen stinkende kleding meer. Dit zijn voordelen voor zowel jezelf als voor je eigen omgeving. Veel mensen vinden het namelijk vervelend dat ze telkens andere kleding aan moeten, omdat deze naar rook stinken. Overigens zal een doorgewinterde roker dit nauwelijks meer merken, maar mensen die niet roken vinden de lucht van rook vaak bijzonder vervelend.

Nicotine

Er zijn smaken waar nog wel nicotine inzit. Dit zou je dus ook nog kunnen gebruiken maar dat is wel weer wat slechter voor je. Alle smaken kun je gemakkelijk via webshops bestellen dus ga even surfen op internet en vind allerlei verschillende e-liquid smaken.

http://www.esmokedeal.nl/

Gerelateerde artikelen

4 oplossingen tegen snurken

Alles wat je moet weten over faceliften vind je hier terug

Wat doen tegen een kater