Bij de beddenspecialist vindt u het matras voor een optimale nachtrust

Als u iedere ochtend uitgerust wakker wilt worden, gaat u het best naar de beddenspecialist voor een heerlijk matras. Zo wordt u een stuk lekkerder wakker! Het kiezen van het juiste matras wordt een stuk gemakkelijk wanneer u deze koopt bij de beddenspecialist. Zij hebben namelijk de nodige kennis en kunnen u voorzien van het juiste matras. Hierbij spelen factoren als uw afmetingen, lichaamsgewicht, uw bedbodem en uw dekens of dekbed, een rol. U kunt de matrassen onderverdelen in drie soorten: het schuimmatras, het binnenveringsmatras en luchtgeveerd matras. Bent u niet tevreden over het matras? Profiteer dan voor de omruilgarantie. Dit houdt in dat u het matras wanneer deze niet bevalt kunt ruilen voor een ander matras. Bent u op zoek naar ledikanten, een boxspring of dekbedden? Ook dan bent u bij deze beddenspecialist aan het juiste adres!

Slechte kussens veroorzaken hoofdpijn en nekklachten! Voorkom dit en ga langs de beddenspecialist

Naast het een goed matras en een warme deken, is een comfortabel hoofdkussen van groot belang. Niemand zit natuurlijk te wachten op nek- en rugpijn. De beddenspecialist Slaapcenter Verweijen heeft daar een oplossing voor. De juiste nekondersteuning is namelijk de beste manier om een goede lighouding te bewerkstelling. Want door niet alleen het hoofd, maar juist de nekholte te ondersteunen, wordt de stand van de wervelkolom gecorrigeerd en de spieren ontlast. De voorkeur voor een kussen is zeer persoonlijk en daarom adviseert de beddenspecialist u graag. U heeft bij hen keuze uit de volgende mogelijkheden dons, veren, dons en veren, latex, traagschuim, synthetisch, wol en kapok. Door het ruime assortiment vindt u altijd een kussen dat bij u past.

Welk dekbed past het beste bij u? De beddenspecialist adviseert u graag

Wilt u kunnen kiezen uit verschillende materialen dekbedden? Bekijk dan snel het aanbod van beddenspecialist Slaapcenter Verweijen! Kiest u voor dons? Dan bestaat uw dekbed meestal uit eenden- of ganzendons gemengd met veertjes. Het voordeel van dit dekbed is dat het een minimumgewicht kent en een maximum aan isolatie. Daarnaast kent het materiaal een uitstekend ademend en vochtregulerend vermogen. Gaat u voor wol? Dan profiteert u van de warmte in de winter en koelte in de zomer. Daarnaast neemt het veel vocht op en door de lanoline heeft het een heilzame werking op gewrichten en spieren. Ook heeft u bij de beddenspecialist keuze uit: synthetische materialen, kasjmier, kamelenhaar, katoen en wildzijde.