Bestel eenvoudig een kussen op maat van hoogwaardige kwaliteit

De specialist vindt het zitcomfort van een kussen op maat het belangrijkst. Zo kunt u even helemaal ontspannen en voorkomt u ook nog eens rugklachten. Bij Kussen Allure kunt u diverse kussens op maat bestellen. Snel, eenvoudig en kwalitatief hoogstaand. Daarom heeft u hier niet alleen de keuze uit verschillende modellen zitkussens. Sierkussens, trapezium, plofkussens en rugkussens behoren ook tot het assortiment. En een kussen is pas een goed kussen als u deze ook nog op maat kunt laten maken. Dat gaat bij de kussenspecialist heel eenvoudig! Vul, nadat u een model uit heeft gekozen, de lengtemaat, breedtemaat en hoogtemaat in en uw kussen is klaar om gemaakt te worden.

Ontvang een gratis stofstaal, voordat u uw kussen op maat bestelt

U vindt het lastig om een keuze te maken voor uw nieuwe kussens. U wenst namelijk dat deze perfect bij uw nieuwe loungehoek of binnentuin passen. Bij de specialist maakt u eenvoudig online uw keuze. Bij Kussen Allure kiest u uit verschillende stofstalen, die u vandaag nog gratis kunt bestellen. Van een grafische print tot aan een retro print en van een gestreepte print tot aan een rustige, neutrale kleur. Met het gevarieerde aanbod van tientallen kleuren vindt u vast en zeker ook de kleur waar u naar op zoek bent. In welke kleur laat u het liefste uw kussen op maat maken?

Kussens op maat én standaardmaten bestelt u bij de kussenspecialist

Wat zijn de maten voor uw loungebank van buiten? En wat is de lengte en breedte van het zitgedeelte? Heeft u uw kussens thuis opgemeten? Dan kunt u bij Kussen Allure niet alleen deze maten zelf invoeren, in het assortiment heeft u ook een ruime keuze uit standaardafmetingen. Nadat u een van deze afmetingen uit heeft gekozen, bepaalt u zelf de afwerking van de stof en de kleur waarin u uw kussen op maat wilt. Zo wordt uw kussen alsnog op maat voor u gemaakt! Daarnaast zijn de stoffen uitstekend geschikt voor vocht en chemicaliën. De stof is slijtvast, absorberend en sneldrogend, waardoor uw kussen op maat tegen iedere weersomstandigheid buiten bestemd is.