Baby geboren? Laat een fruitmand bezorgen!

Door een fruitmand te laten bezorgen kunt u de kersverse ouders van een pasgeboren kindje op een leuke én gezonde manier verrassen. U zult uw kennis, familielid of vriendin gegarandeerd nog nét een beetje meer laten stralen in deze bijzondere tijd van hun leven. Topfruit.nl maakt voor u een mooie fruitbox of fruitmand met vers fruit, een sapje en een leuke roze of blauwe knuffelbeer. Wilt u de fruitmand nog persoonlijker maken? Voeg er dan een kaartje bij met een persoonlijke tekst. Kiest u voor een grote of een kleine box of mand? Het gaat om het gebaar.

Laat een biologische fruitmand bezorgen

Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig voor om zo gezond mogelijk te eten en toegevoegde conserveringsmiddelen, geur-, kleur en smaakstoffen zo veel mogelijk te vermijden. Topfruit.nl speelt hierop in met hun biologische fruitmanden met uiteraard vers fruit en een heerlijk biologisch sapje. Kies voor de basis mand, een grote fruitmand of de luxe fruitmand. Bij Topfruit.nl vindt u een groot assortiment aan fruitmanden. Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid, maar heeft u geen tijd om naar de winkel te gaan? Laat de biologische fruitmand bezorgen door Topfruit.nl. Uiteraard is de fruitmand ook geschikt voor eigen consumptie. Het is belangrijk om twee stuks fruit van ongeveer 100 gram per dag te eten. In een fruitmand zitten veel soorten fruit waardoor u heerlijk kunt afwisselen.

Fruit en snoep samen in een fruitmand

Keer op keer blijft het lastig om een leuk en origineel cadeau te bedenken voor een verjaardag. Wat dacht u ervan om eens een heerlijke en gezonde fruitmand te laten bezorgen als verjaardagscadeau? tijdens een verjaardag mag de jarige zich ook verwennen met snoep. Bij Topfruit.nl kunt u een fruitmand met snoep bestellen of laten bezorgen. Zo kan de jarige genieten van heerlijk vers fruit en af en toe een lekker snoepje. Kies voor een fruitbox of fruitmand. Wilt u de jarige feliciteren met een kaartje? Ook kunt u een persoonlijk kaartje toevoegen aan de fruitmand. Blijft u liever op de gezonde tour? Een fruitmand met noten is ook een uitstekende keuze. Bij het verse fruit worden zakjes met gezonde noten toegevoegd.