Advertorial publiceren
Image default
Gezondheid

Alles wat je moet weten over faceliften vind je hier terug

Mensen die ouder beginnen te worden  en last hebben van rimpels gaan deze  proberen weg te werken door middel van een botox in Rotterdam, filler behandeling of  door middel van een facelift. Er zijn verschillende oorzaken  waardoor je rimpels krijgt maar de meest voorkomende is gewoon de ouderdom.  Rimpels ontstaan als de huid van het gezicht verslapt, voor veel mensen is de facelift de ultieme oplossing om er terug jonger uit te zien.

Buiten de ouderdom zijn er verschillende factoren waardoor je op jonge leeftijd al rimpels krijgt, deze oorzaken gaan we hier eventjes op een rijtje zetten:

–          Teveel zonlicht  stimuleert het aanmaken van rimpels.
–          Net zoals je al gemerkt hebt zie je bij mensen die roken sneller rimpels dan bij mensen die niet roken.
–          Net zoals roken is ook drug en alcohol een stimulerend factor voor rimpels te krijgen.
–          Door slechte eetgewoontes en te lage aanwezigheid van bepaalde vitamines kunnen ervoor zorgen dat je sneller rimpels krijgt.
–           Het kan ook voorkomen dat je gewoon een genetische aanleg hebt voor rimpels als dit in je familie zit.

Deze factoren zorgen er allemaal voor dat het verouderingsproces van de huid voor iedereen versneld bij het overmatig gebruik ervan.  Gezond en gevarieerd eten zodat je alle vitamines binnenkrijgt is dus van essentieel belang.

Veel mensen ondergingen vroeger een facelift omdat dit voor het beste resultaat zorgde, sindsdien er alternatieven zijn zoals de immens populaire  liquid facelift, is het aantal behandelingen van traditionele faceliften sterk achteruit gegaan. Door de lage liquid facelift prijzen is deze populair en omdat er tijdens deze facelift niet gesneden word zoals bij een normale facelift kan je er ook geen littekens aan overhouden.   Daarom raden wij de liquid facelift, hij is goedkoper en laat geen littekens achter.

http://injectableklinieken.nl/nl/