Advertorial publiceren
Image default
Dienstverlening

alarmsysteem-denhaag

Hoofddorp, Den haag, Nieuw Vennep, Amsterdam, en nog veel meer omliggende dorpen en steden kampen met een groot aantal woninginbraken. Ondanks een keur aan preventieve acties, voorlichting en samenwerking met alle betrokken partners, is het aantal inbraken de afgelopen jaren onvoldoende gedaald. Inbraken komen steeds meer voor. Niet alleen meer ‘s nachts maar ook overdag wordt er erg veel ingebroken.

De gemeentes gaan daarom veelplegers van woninginbraak nauwlettend volgen, continu actuele informatie en cijfers gebruiken om heterdaad kracht te versterken en creatieve vormen zoeken om bewoners aan te zetten tot actie.

Steeds vaker worden lokale wijken gebundeld door een what’s app groep op te starten. een zeer goed initiatief volgens mr-beveiliging.nl om de buurt beter te beschermen en ook direct om je buren beter te leren kennen. Maar daar ligt ook direct een valkuil geeft MR-Beveiliging aan. Een What’s app groep voor noodsituaties mislukken in de meeste gevallen als er ook buurt gesprekken op gezet worden. Veel mensen die daar niet actief in deelenemen zullen de What’s app groep afsluiten of lezen de berichtjes niet meer. Daarom is het belangrijk om je wijk inbrekervrij te houden door de What’s app groep alleen te gebruiken waarvoor het nodig is en andere gesprekken te doen op een aparte What’s app groep of een facebook pagina.

Lees meer informatie op MR-Beveiliging.nl of op alarmsysteem-amsterdam.nl

http://alarmsysteem-denhaag.nl/